Jūs, iespējams, esat dzirdējuši par populāro Apvienotās Karalistes šefpavāru Džeimiju Oliveru, kurš gatavošanas procesu pielīdzina mākslas darba radīšanai.
Viņa receptes ir ļoti populāras, un viņa enerģija ir ļoti lipīga. Mēs atradām dažus slavenā pavāra padomus, kas padarīs jūsu ēdienus vēl garšīgākus.
Olas ir labāk saputot ar šķipsniņu cukura.
Vispirms ar nazi sagrieziet ķiploku šķēlēs un pēc tam to saspiediet.
Lai pagatavotu sulīgu steiku, apkaisiet to ar miltiem, lai veidotos kraukšķīga garoziņa.
Salātiem sagatavotos kartupeļus sagriež, kamēr tie ir karsti.
Lai vistas gaļai piešķirtu nedaudz kūpinājuma garšas un smaržas, pannai pievieno nedaudz speķa.
Sālītas olīvas var uzglabāt etiķī.
Lai ceptu sīpolu smarža neizplatītos pa visu māju, ļaujiet tiem kādu laiku nostāvēties un apcepiet tos uz lēnas uguns.
Lasi vēl: Kā pagatavot sulīgus un aromātiskus burkānus korejiešu stilā, kas uzglabājas 2 nedēļas
Kad cepat zivis, uz tām uzlieciet gabaliņu speķa. Zivis kļūs sulīgākas.
Sēnes ir jāsāla gatavošanas beigās.
Bietes jāvāra sālītā ūdenī.
Taukaina gaļa lieliski sader ar aprikožu ievārījumu.
Apelsīni uzlabo šokolādes mērces garšu.
Pārmērīgu tauku daudzumu no ēdiena var izņemt ananāsi.
Pievienojot pienam citrona miziņu, iegūsiet neparastu siera mērci.